Η Εταιρία μας ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕ δραστηριοποιειται στην Ελλάδα απο το 1985 στο χώρο της εισαγωγής και εμπορίας τροφίμων και ποτών , με μοναδικές δημιουργίες που ξεχωρίζουν πάντα προς όφελος όλων των επαγγελματιών.

Η Εταιρία ολα αυτα τα χρόνια διέγραφε σταθερή πορεία ανάπτυξης με ραγδαίες εξελιξης στον κλάδο της ζαχαροπλαστικης - αρτοποιίας - παγωτού εστίασης.

Σήμερα η εταιρία αντιπροσωπευει 50 και πλέων φημισμένους οίκους παραγωγής Α' υλών ζαχαροπλαστικης - αρτοποιίας - παγωτού. Στης νέες και υπερσυγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστασης της, σε οικόπεδο 4.300τμ και αποθηκευτικό χώρο 600τμ που περιλαμβανουν μεταξυ αλλων μοντερνα γραφεια και αποθηκες με θαλάμους διαφορετικών θερμοκρασιών και υγρασίας κέντρο διανομής και θέσης παρκινκ επιτρέπουν την σωστή και άνετη εξυπηρέτηση σε ολόκληρο τον ελλαδικό χώρο καθώς και χώρες του εξωτερικού.

 

Ολα τα προϊόντα στους χώρους αποθήκευσης τηρούν αυστηρά την αρχή του FIFOC (First in First out) και συστημάτων πιστοποίησης .

 

Με πρωταρχικο στόχο μας την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας έχουμε επιτύχει μέσο όρο παράδοσης των παραγγελιών μας σε 1-2 μέρες είτε με απ' ευθείας παραδόσεις , είτε δια μέσου των μεταφορικών εταιριών που βρίσκονται σε κάθε μεγάλη πόλη της χώρας.

Τέλος , κατι το οποίο θεωρούμε πολύ σημαντικό, και γι' αυτό και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να  το επιτύχουμε , είναι η συνεχής ενημέρωση των πελατών μας.

 

Επικοινωνία

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕ
2ο ΧΙΛ. ΞΑΝΘΗΣ - ΚΑΒΑΛΑΣ 
ΤΘ - 488 ΤΚ 67100
ΤΗΛ.-FAX. +302541029287
Email: anag47@otenet.gr